21-12-08

Belgische regeringscrisis is gigantische oplichtingszaak


Achter de Belgische regeringscrisis gaat een gigantische oplichtingszaak schuil

LetermeKoning.large_348563patientenrechtenenmensenrechtenbestaannietinAZSint-JanteBrugge

De Belgische regeringscrisis is in werkelijkheid een gigantische oplichtingszaak waarbij verschillende hooggeplaatste individuen en ministers zijn betrokken.
Zal de Belgische justitie de moed hebben om een onderzoek in te stellen naar de handel en wandel van diegenen die de Belgische Staat voor 3 miljard euro hebben opgelicht ?

-------

België hielp Fortis stilletjes met 3 miljard euro

BRUSSEL - De Belgische staat heeft Fortis België in alle stilte met 3 miljard euro bijgesprongen, om de overname door het Franse BNP Paribas te redden. De Vlaamse krant De Standaard schrijft dat zaterdag.

Nadat de Belgische staat Fortis België op 5 oktober had verkocht aan BNP Paribas, bleken betrokkenen het nog oneens over de waarde van een lening tussen Fortis Holding en Fortis Bank België.
De Franse bank eiste nieuwe onderhandelingen. BNP wilde de biedprijs verlagen of een andere oplossing. Dat draaide uit op een lening van 3 miljard euro van de Belgische staat aan Fortis Holding.
De gesprekken over de lening waren de reden dat het aandeel Fortis op de beurs opvallend lang geschorst bleef na de overname, stelt De Standaard.

Woest

De Belgische minister van Financiën Didier Reynders reageerde woest op het artikel, dat volgens hem onterecht de indruk wekt dat informatie is achtergehouden.
Hij noemde de methodes van de krant schandalig. De minister zei dat hij 27 oktober heeft gezegd dat een overbruggingskrediet van 3 miljard euro voorzien was om Fortis de middelen te geven aan haar betalingstermijnen te voldoen.
20 december 2008. NU.nl © ANP


Namen van bestuurders van Belgische staat in banken nog niet bekend
Dolor schiet op Leterme en Reynders in Fortis-dossier
Oude krokodillen voor raad van bestuur Fortis

Etienne Davignon, Philippe Bodson en Jan-Michiel Hessels zijn aangezocht en hebben aanvaard om bestuurder te worden van de beursgenoteerde Fortis Holding, zo zeggen goedgeplaatste bronnen.

De komende dagen zou de lijst met namen nog uitgebreid worden. Zowel Davignon als Bodson staat zeer dicht bij het oude bestuur van Fortis, dat onder leiding stond van Maurice Lippens.

Heel wat waarnemers zijn verbolgen over het gebrek aan vernieuwing. 'Geen enkele frisse wind na alles wat gebeurd is. Verder dan het opvissen van oude krokodillen die het Belgique-à-papa belichamen, komt men niet', zegt een betrokkene.

Sommige waarnemers zeggen dat een aantal personen die gevraagd werden om bestuurder te worden, geweigerd hebben. Toch is het opmerkelijk dat de oude inner circle opgevoerd wordt als bestuurder in een groep waar gebrek aan openheid tot één van de grootste catastrofes voor personeel en beleggers hebben gezorgd.

Een andere vaststelling is dat men er blijkbaar (nog) niet in geslaagd is een Vlaming te strikken voor een bestuursmandaat bij Fortis. Er is wel een Nederlander aan boord. Het gaat om Jan-Michiel Hessels, die al vice-voorzitter was van Fortis.

Bodson, Davignon en Maurice Lippens zijn persoonlijke vrienden. 'Ik zie niet in hoe hieruit vernieuwing kan voortvloeien', reageert een waarnemer.

Fortis houdt op 1 en 2 december een bijzondere aandeelhoudersvergadering en moet de namen van de te benoemen bestuurders in de dagorde bekend maken. Drie bestuurders is het minimum voor de 'doorstart'. Los van de vernieuwing van de raad van bestuur bij Fortis Holding (die een privévennootschap is) is de regering zelf op zoek naar bestuurders voor financiële instellingen waar het een belang heeft ingenomen. Het gaat om Fortis Bank, Ethias, BNP Paribas en KBC.
PDD (DS)

Het Nieuwsblad 3.11.2008


Werkgroep Morkhoven vzw-asbl
Faiderstraat 10
1060 Sint-Gillis
nr. 443.439.55
Tel: 0032 (0)2 537 49 97
WerkgroepMorkhoven@gmail.com, postmaster@droitfondamental.eu, issakaba@skynet.be

http://groups.msn.com/WerkgroepMorkhoven
http://werkgroep-morkhoven.skynetblogs.be/
http://www.droitfondamental.eu/

Commentaren

'catacomben' Is er een nieuw bestuur dan?
Uit welke overwoekerde catacomben hebben ze deze mummies nu weer uitgegraven? Het is wel Halloween, waarin de doden tot leven komen, maar dat duurt toch maar één nacht? Het helpt ook niet dat deze individuen behoren tot wat eens de franstalige haute finance in België moest voorstellen. Blij dat we toch tenminste al van dat waanbeeld af zijn.

Gepost door: Reactie Nieuwsblad | 21-12-08

Reageren op dit commentaar

Boekhouding Fortis

'Dolor schiet op Leterme en Reynders in Fortis-dossier'


BRUSSEL - Premier Yves Leterme en minister van Financiën Didier Reynders waren net als de Nederlandse minister van Financiën Wouter Bos al in augustus op de hoogte van 'de echte situatie bij Fortis'. Dat zegt de vzw Dolor, die kleine aandeelhouders verdedigt, op de website van Le Soir Magazine. Leterme en Reynders doen het bericht af als onzin.

Dolor heeft een klacht ingediend bij het gerecht en zegt 'bewijzen' te hebben geleverd dat er vergaderingen geweest zijn tussen de top van Fortis en de drie ministers op 20 en 21 augustus.

Dolor beweert ook bewijzen te hebben dat Fortis vals speelde met de boekhouding. 'Er zijn twee boekhoudingen bij Fortis. De echte, die niet aan de buitenwereld is verdeeld. De andere, vals, werd gebruikt in het kader van de overname van ABN Amro en de kapitaalsverhoging', zegt Hendrik Boonen van Dolor.

Premier Leterme en minister van Financiën Reynders hebben het bericht van Le Soir intussen omschreven als 'compleet uit de lucht gegrepen' en 'bedoeld om een lopend proces te beïnvloeden'.

Naar eigen zeggen waren ze op 20 en 21 augustus in Peking voor de Olympische Spelen, en kunnen ze dus onmogelijk de Fortistop ontmoet hebben.

'De gerechtelijke diensten kunnen 40.000 mensen als getuigen oproepen', aldus Leterme.

Dezelfde boodschap bij Didier Reynders. 'Ik heb op 20 augustus het vliegtuig naar Peking genomen om de Olympische Spelen bij te wonen. Premier Yves Leterme bevond zich toen al in de Chinese hoofdstad. Ik zie niet in hoe wij aan vergaderingen zouden kunnen hebben deelgenomen.'

De minister van Financiën benadrukt dat hij in die periode geen enkel contact gehad heeft met Fortis of met zijn Nederlandse collega Wouter Bos, die volgens Dolor ook aan de vergaderingen deelnam.

Reynders vindt het schandalig dat Le Soir geen contact met hem opnam alvorens de informatie te publiceren, en hij stelt zich ook vragen bij de ernst van de vzw Dolor, die zich manifesteert als verdediger van de kleine aandeelhouders.

'Men kan zich vragen stellen over de waarde van andere informatie die door deze vereniging werd aangebracht', zei Didier Reynders nog. 'Ik ga onze advocaten contacteren opdat ze deze houding kunnen aanklagen op het proces', besloot hij.
dsl (belga)

Het Nieuwsblad 3.11.2008

Gepost door: Jaap | 21-12-08

Reageren op dit commentaar

Belgische regeringscrisis is enorme oplichtingszaak
Van: KRO Servicelijn servicelijn@kro.nl
Aan: Werkgroep Morkhoven
Datum: 21 dec. 2008
Onderwerp: RE: Belgische regeringscrisis is enorme oplichtingszaak


L.S.

Hartelijk dank voor uw reactie aan de KRO.

We streven er naar dagelijks alle berichten te lezen en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Het is momenteel echter erg druk en daarom kan het langer duren eer u antwoord ontvangt. Wij vragen hiervoor uw begrip.

U kunt ondertussen ook een kijkje nemen op onderstaande link. Wellicht staat uw vraag met bijbehorend antwoord daarbij:

http://www.extra.kro.nl/vraagantwoord.aspx

Telefoonnummer: 035 - 672 6880 of via e-mail. Voor Mikrogids: klantcontactcentrum@mikrogids.nl, voor KRO Magazine: klantcontactcentrum@kromagazine.nl

Met vriendelijk groet,

Medewerkers Servicelijn KRO

------------------


From: Publieksvoorlichting PvdA pvda_voorlichting@tweedekamer.nl
To: Werkgroep Morkhoven
Date: 21 dec. 2008
Subject: Uw e-mail is ontvangen door de PvdA

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mail van 21/12/08. Deze mail is geregistreerd onder het nummer 262362.

Mailtjes die bij ons binnenkomen worden allemaal gelezen. In voorkomende gevallen zullen wij uw opmerkingen voor kennisgeving aannemen en de informatie doorgeven aan de fractie.

Wij streven ernaar vragen binnen een redelijke termijn te beantwoorden.

Graag wijzen wij op onze uitgebreide standpuntenencyclopedie De kans is groot dat u hier de informatie vindt waarnaar u op zoek bent. Uiteraard kunt u ook veel informatie terugvinden op onze website www.pvda.nl

Met vriendelijke groet,
PvdA Publieksvoorlichting

------------------

Van: VVD Voorlichting vvdvoorlichting@tweedekamer.nl
Aan: Werkgroep Morkhoven
Datum: 21 dec. 2008
Onderwerp: Uw bericht aan de VVD is ontvangen

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw email aan de VVD-Tweede Kamerfractie.

In verband met het grote aantal e-mailberichten dat wij dagelijks ontvangen, kan de beantwoording van uw e-mail langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Wij streven er naar alle vragen te beantwoorden.

Alle opmerkingen worden uiteraard doorgegeven aan de leden van de VVD-fractie. E-mails gericht aan een VVD-Kamerlid sturen wij door.

Algemene reacties, klachten of opmerkingen worden niet beantwoord, maar wel gelezen en geregistreerd.

------------------

Van: VARA VARA@vara.nl
Aan: Werkgroep Morkhoven
Datum: 21 dec. 2008

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw mail. We streven er naar dagelijks alle berichten te lezen en vragen binnen enkele dagen te beantwoorden.
Voor informatie over de VARA en haar programma's op radio, televisie, nieuwe media en VARA TVMagazine verwijzen we u naar http://www.vara.nl. Zie ook de button 'Veel gestelde vragen'.

Voor alle vragen over abonnementen en lidmaatschap, ledenactiviteiten en het bijwonen van programma's kunt u bellen (0900-0123, 0,10 cent per minuut) of e-mailen (klantenservice@vara.nl) met de Afdeling Klantenservice.

Met vriendelijke groet,

José van Elk
VARA Publieksvoorlichting

Gepost door: Werkgroep Morkhoven | 22-12-08

Reageren op dit commentaar

Fortis-Paribas Electrabel-Suez
De Fortis-zaak is van dezelfde orde als de Suez-Electrabel zaak. Een uitverkoop omwille van persoonlijke en politieke financiële belangen dus...

----------

Het bod van Suez

Op 9 augustus kondigde de Franse nutsgroep Suez aan een bod te zullen doen van 11,4 miljard euro op 49,92 procent van de aandelen van de Belgische elektriciteitsproducent Electrabel. Momenteel produceert Electrabel 75 procent van de in België verbruikte elektriciteit. Electrabel boert financieel bijzonder goed: met een winstmarge van niet minder dan 22 procent steekt Electrabel met kop en schouders uit boven de elektriciteitsproducenten in onze buurlanden, die slechts 6 procent behalen. Tijdens het eerste semester van 2005 steeg de winst van Electrabel met niet minder dan 70,6 procent tot 1,25 miljard euro. Dit verklaart voor een groot stuk waarom onze elektriciteit zo duur betaald wordt en waarom Electrabel een zeer gegeerde bruid is.

Suez bezit reeds 50,08 procent van de Electrabel-aandelen. Suez wil voor elk Electrabel-aandeel zo’n 410 euro bieden, bestaande uit 4 Suez-aandelen en 322 euro in contanten (op 8 september verhoogd tot 323,56 euro omdat Suez een kapitaalsverhoging van 2,4 miljard euro plant om de overname te financieren). Geschat wordt dat de overname Suez tegen 2008 jaarlijks zo’n 350 miljoen euro aan synergievoordelen (groepsaankopen, kostenbesparing, fiscale en financiële voordelen enz.) zal opleveren plus een hogere winst per aandeel. Het verwezenlijken van die synergie brengt wel een eenmalige reorganisatiekost van 110 miljoen euro met zich mee.

Eigenlijk wou Suez zijn bod pas in september lanceren. Door de recente stijging van de koers van Electrabel zag Suez zich evenwel genoodzaakt zijn plannen vroeger bekend te maken. Langer wachten zou Suez immers duurder uitkomen. Daarnaast had ook de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA) – d.i. de vroegere Bankcommissie – al een onderzoek geopend i.v.m. de koersevolutie van Electrabel.

Na de operatie zal Suez goed zijn voor een marktkapitalisatie van meer dan 27 miljard euro, waarmee het op de Europese energiemarkt de vierde plaats zal bekleden. Inzake productiecapaciteit en energieverkoop zal Suez de derde sterkste groep in Europa zijn.

De groep Suez (de huidige naam wordt pas sinds 2001 gebruikt) kwam in 1997 tot stand onder de naam “Suez Lyonnaise des Eaux” als samenvoeging van de holding Groupe Suez en de watergroep (met ook afval- en kabelactiviteiten) Lyonnaise des Eaux. Suez had in 1988 door het nemen van een meerderheidsparticipatie in de Generale Maatschappij meteen ook de controle verworven van de Belgische energiegroep Tractebel. Eén van de grootaandeelhouders van Suez is de Waalse financier Albert Frère.

Suez diende zijn bod in bij de CBFA, die Electrabel op de hoogte bracht. Normaliter had de Raad van Bestuur van Electrabel dan vijf dagen de tijd om een advies te formuleren, dat aan de prospectus wordt toegevoegd. Omwille van de complexiteit van de toestand verleende de CBFA aan de Raad van Bestuur van Electrabel een termijnverlenging voor het uitbrengen van zijn advies. Op 24 augustus bracht de Raad van Bestuur van Electrabel een gunstig advies uit. Op één onthouding na (Luc Hujoel – één van de twee vertegenwoordigers van de gemeenten – de andere, VLD’er Geert Versnick, stemde voor, “niet gemachtigd door de gemeenten, maar uit eigen naam”) werd de beslissing unaniem genomen door de 18-koppige Raad van Bestuur, waarin Suez acht leden heeft.

Aanvankelijk werd verwacht dat het bod zou lopen gedurende twintig werkdagen, te beginnen op 29 september. De CBFA besliste echter op 22 september de prospectus (152 blz., te raadplegen via www.suez.com) goed te keuren én dat het bod zal lopen van 10 oktober tot 7 november. In de prospectus werden op vraag van de CBFA de waarborgen opgenomen die Suez aan premier Verhofstadt had gegeven, alsook de vier zgn. fairness opinions, dit zijn de beoordelingen van het bod door vier “onafhankelijke deskundigen” (twee op verzoek van Suez en twee op verzoek van Electrabel). Deze toetsing “maakt de aandeelhouders van Electrabel niet veel wijzer”, vindt redacteur economie Pascal Sertyn. “De vier zakenbanken hebben – zelfs woordelijk – zeer gelijkluidende adviezen afgeleverd.” (“De Standaard”, 27 september)

De ontkoppeling van de goedkeuring van de prospectus en de start van het bod is zeer uitzonderlijk. De CBFA deed dit om de intercommunales en gemeenten meer tijd te gunnen om hun houding te bepalen en een beslissing te nemen. De samenroeping van de bevoegde organen van de intercommunales en van de gemeenteraden is immers aan wettelijke termijnen en procedures gebonden. De CBFA voegde eraan toe dat de intercommunales en gemeenten ook de mogelijkheid hebben in te gaan op het bod onder de opschortende voorwaarde dat de voogdijoverheid akkoord gaat. Indien Suez na afloop van het bod 90 procent van de aandelen verworven heeft, moet het zijn bod op Electrabel heropenen.

Uit de prospectus blijkt dat Suez niet speculeert op het geheel of gedeeltelijk herroepen van het Belgische uitstapscenario uit de kernenergie. Dit scenario, dat onder de paars-groene regering Verhofstadt I werd goedgekeurd, houdt in dat de zeven kerncentrales in België (4 in Doel en 3 in Tihange) tussen 2015 en 2025 geleidelijk aan worden gesloten, nl. 40 jaar na de ingebruikname van de reactor. Suez stelt dit dus niet in vraag en wijst er op dat het langer openhouden bijkomende kosten en investeringen voor de veiligheid en efficiëntie zou vergen. Echt verwonderlijk is dat niet, aangezien Suez één miljard euro wil investeren in bijkomende productiecapaciteit – waaronder een nieuwe kerncentrale – in Frankrijk…

Gepost door: Joost | 26-12-08

Reageren op dit commentaar

Oplichtingszaak Fortis Van: VVD Voorlichting
Aan: werkgroepmorkhoven
Datum: 26 dec. 2008
Onderwerp: Uw bericht aan de VVD is ontvangen

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw email aan de VVD-Tweede Kamerfractie.

In verband met het grote aantal e-mailberichten dat wij dagelijks ontvangen, kan de beantwoording van uw e-mail langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Wij streven er naar alle vragen te beantwoorden.

Alle opmerkingen worden uiteraard doorgegeven aan de leden van de VVD-fractie. E-mails gericht aan een VVD-Kamerlid sturen wij door.

Algemene reacties, klachten of opmerkingen worden niet beantwoord, maar wel gelezen en geregistreerd.

Ben je scholier en zoek je informatie voor een werkstuk? Kijk dan op
www.vvd.nl in de standpuntenlijst.

Voor inhoudelijke vragen over de kredietcrisis verwijzen wij u naar de website van het ministerie van Financiën. Via de link http://www.minfin.nl/Onderwerpen/Financi_le_markten/Kredietcrisis vindt u een dossier met actuele nieuwsberichten, kamerstukken en achtergrondinformatie over de situatie op de financiële markten in de Verenigde Staten, Europa en in Nederland. Dit dossier wordt steeds aangevuld en aangepast.

Op de site van de Nederlandse Bank (www.dnb.nl) vindt u ook informatie over dit onderwerp.

Met vriendelijke groet,

VVD Voorlichting
Tweede Kamer der Staten-Generaal.

-----------------

Van: KRO Servicelijn
Aan: werkgroepmorkhoven
Datum: 26 dec. 2008
Onderwerp: RE: GEEN SPAM ! Fortis-Paribas Electrabel-Suez


L.S.

Hartelijk dank voor uw reactie aan de KRO.

We streven er naar dagelijks alle berichten te lezen en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Het is momenteel echter erg druk en daarom kan het langer duren eer u antwoord ontvangt. Wij vragen hiervoor uw begrip.

U kunt ondertussen ook een kijkje nemen op onderstaande link. Wellicht staat uw vraag met bijbehorend antwoord daarbij:

http://www.extra.kro.nl/vraagantwoord.aspx

Voor alle vragen over uw abonnement op de MIKRO GIDS of KRO Magazine kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum

Telefoonnummer: 035 - 672 6880 of via e-mail. Voor Mikrogids: klantcontactcentrum@mikrogids.nl, voor KRO Magazine: klantcontactcentrum@kromagazine.nl

Met vriendelijk groet,

Medewerkers Servicelijn KRO

------------

Van: VARA
Aan: werkgroepmorkhoven
Datum: 26 dec. 2008
Onderwerp: Automatisch antwoord

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mail. We streven er naar dagelijks alle berichten te lezen en vragen binnen enkele dagen te beantwoorden.
Voor informatie over de VARA en haar programma's op radio, televisie, nieuwe media en VARA TVMagazine verwijzen we u naar http://www.vara.nl. Zie ook de button 'Veel gestelde vragen'.

Voor alle vragen over abonnementen en lidmaatschap, ledenactiviteiten en het bijwonen van programma's kunt u bellen (0900-0123, 0,10 cent per minuut)  of e-mailen (klantenservice@vara.nl) met de Afdeling Klantenservice.

Met vriendelijke groet,

José van Elk
VARA Publieksvoorlichting

--------------

From: Publieksvoorlichting PvdA
Date: 26 dec. 2008
Subject: Uw e-mail is ontvangen door de PvdA
To: werkgroepmorkhoven

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mail van 26/12/08. Deze mail is geregistreerd onder het nummer 262678.

Mailtjes die bij ons binnenkomen worden allemaal gelezen. In voorkomende gevallen zullen wij uw opmerkingen voor kennisgeving aannemen en de informatie doorgeven aan de fractie.

Wij streven ernaar vragen binnen een redelijke termijn te beantwoorden.

Graag wijzen wij op onze uitgebreide standpuntenencyclopedie De kans is groot dat u hier de informatie vindt waarnaar u op zoek bent. Uiteraard kunt u ook veel informatie terugvinden op onze website www.pvda.nl

Met vriendelijke groet,

PvdA Publieksvoorlichting

--------------

Van: Kantoor.Antwerpen@roularta.be
Aan: werkgroepmorkhoven
Datum: 26 dec. 2008
Onderwerp: Out of Office AutoReply: GEEN SPAM ! Fortis-Paribas Electrabel-Suez


Geachte,

Vrijdag 26 december is ons kantoor geloten.
Wij staan terug tot uw dienst op maandag 29 december.

Met vriendelijke groeten

De Streekkrant - De Zondag - Steps City Magazine

Gepost door: Werkgroep Morkhoven | 27-12-08

Reageren op dit commentaar

Club van Lotharingen
Club van Lotharingen vindt nieuwe stek

Buren: Justitiepaleis

Brussel - De elitaire erfgoedvereniging Club van Lotharingen uit Ukkel heeft het gerestaureerde Merodehuis voor 35 jaar in pacht. Daarmee krijgt het kostbare patrimo­nium tegenover het Justitiepaleis een functionele (weliswaar maar half-publieke) herbestemming.

Het Merodehuis op de hoek van het Poelaertplein en de Wolstraat is een van de oudste prinselijke residenties van de bovenstad. Het dateert van 1618 en heeft een groot stuk Brusselse geschiedenis mee getekend. Na grondige binnen- en buitenrestauratie van het pand, dat toebehoort aan de adellijke familie Merode, waarbij het Brussels Gewest (Monumenten en Landschappen) tot veertig procent van de gevel- en dakwerkzaamheden bekostigde, bleef de bestemming na eind 2007 onduidelijk. Alle gesprekken verliepen in de grootste discretie, om speculatie te vermijden.

Sinds 1 oktober huurt de Club van Lotharingen – het kleine broertje van de National Trust in Engeland – het historische pand. ‘De Lorraine’, zoals de club intern heet, heeft sinds 1998 een clubhuis in het 4,5 hectare grote kasteeldomein Fond’Roy aan de Prins van Oranjelaan in Ukkel.

Advocatenafdeling
De Club van Lotharingen barst uit haar voegen. Om organisatorische redenen wordt het ledental nu begrensd tot duizend leden uit de hogere zakenwereld, de balie en enkele vrije beroepen. Bij de leden van het eerste uur zijn onder meer minister van Staat Mark Eyskens, burggraaf Étienne Davignon (Suez-Tractebel), baron Maurice Lippens (oud-voorzitter Fortis), baron Cardon de Licht buer (erevoorzitter ING) en Rik Denolf (Roularta).

Behalve naar groeimogelijkheden keek de Club ook uit naar een centralere locatie in Brussel. Die stek werd nu gevonden in het Merodehuis, met zijn ruim duizend vierkante meter receptiezalen, tweeduizend vierkante meter kantoorruimte en achthonderd vierkante meter logement. Eén toekomstig probleem: het huis heeft amper veertien parkeerplaatsen (al ligt Parking Poelaert om de hoek).
Een totale verhuizing van Ukkel naar Brussel-Stad is nog niet voor meteen. De club gaat in eerste instantie een deel van het gebouw onderverhuren en een clubrestaurant inrichten. De bedoeling is dat de club een ‘bijhuis’ voor leden uit de advocatuur creëert, die tegenover het Justitiepaleis een ontmoetingsruimte krijgen.

vrijdag 7 november 2008

Bron:

Gepost door: Jan Boeykens | 04-01-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.