27-01-12

SCHRIJF MARCEL VERVLOESEM !

Marcel.jpgGevangenis Turnhout, t.a.v. Marcel Vervloesem, Cel 139, Wezenstraat 1, 2300 Turnhout.

Verspreid het adres en vraag aan iederéén om te laten weten of hij/zij antwoord heeft gekregen op zijn/haar brief aan Marcel.

In de gevangenis van Brugge waar Marcel, de Tsjetjeense politieke vluchteling Arbi Zarmaev en een aantal Koerdische politieke vluchtelingen, totaal geisoleerd en gefolterd werden, is het immers de gewoonte om celnummers voortdurend te veranderen of willekeurige sancties op te leggen aan gedetineerden om te beletten dat zij kunnen telefoneren of corresponderen.

Brieven worden er regelmatig met een paar weken vertraging bezorgd of achtergehouden door de diensten van de Justitie die werkzaam zijn in de gevangenis.

Een andere manier om de politieke of gewetensgevangenen af te sluiten van de buitenwereld, bestaat erin hen zonder redenen voortdurend over te plaatsen naar andere gevangenissen en het bezoekrecht te weigeren.

Foto: Marcel met één van zijn drie kleinkinderen.  Wil de Belgische justitie deze kinderen misschien een plezier doen door Marcel via mediacampagnes op te sluiten en langzaam te vermoorden ?

----

Ondersteun de strijd tegen de pedo-maffia en schrijf Marcel Vervloesem die nog steeds zwaar ziek is:Gevangenis Turnhout, t.a.v. Marcel Vervloesem, Cel 139, 2300 Turnhout
Vraag hem of hij uw brief ontvangen heeft (want in de Belgische gevangenissen wordt de correspondentie soms achtergehouden). De Werkgroep Morkhoven op Facebook, indien de Belgische Justitie de link niet blokkeert: https://www.facebook.com/groups/200250393321072/

21:59 Gepost door Werkgroep Morkhoven in Marcel Vervloesem 1 | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ontvangt u deze brief Marcel Van Vloesem???

Gepost door: dammy vermeersch | 04-02-12

Reageren op dit commentaar

Justitie Turnhout: een grote beerput...
---


Moeder Melissa eist excuses van Justitie

ZATERDAG 23 FEBRUARI 2008

TURNHOUT - Francine Slootmans (51), de moeder van de vermoorde Melissa Van Loo (17) uit Turnhout, pikt het niet dat ze nog maar pas weet dat de moordenaar van haar dochter al twee jaar soms vrij is.

Sam Bierten (30) bracht op 15april 1998 zijn liefje Melissa gruwelijk om het leven in de woning van haar ouders in Turnhout. Een jaar na de moord werd hij ontoerekeningsvatbaar verklaard en geïnterneerd. In 2004 verhuisde hij naar een instelling in Bierbeek.

Groot was de verbazing bij Francine toen ze vorige week vernam dat Bierten al sinds 15maart 2006 sporadisch de instelling mag verlaten in gezelschap van zijn moeder. Hij mag zich niet binnen de provincie Antwerpen begeven. Het ministerie van Justitie gaf te kennen 'verwonderd' te zijn dat de CBM de nabestaanden niet had ingelicht.

In haar agenda ontdekte Francine dat ze in mei 2006 samen met haar oudste dochter in Antwerpen een gesprek heeft gehad met iemand van het CBM. 'Tijdens die afspraak is met geen woord gerept over het regime van Bierten, die toen al twee maanden af en toe de instelling mocht verlaten', zegt Francine. 'Ik kan niet anders dan concluderen dat de informatie bewust is achtergehouden.'

Francine schreef intussen een aangetekende klachtbrief naar het ministerie van Justitie. 'Ik vraag geen schadevergoeding, maar excuses', zegt ze. 'Ik wil dat de zaak correct wordt opgevolgd. Wanneer Bierten effectief wordt vrijgelaten, dan wil ik dat weten. Ik wacht op een antwoord van Justitie.' (ima)


http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=M71OF7OR

Gepost door: Jan Boeykens | 05-02-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.