31-01-12

Marcel Vervloesem en het mediaproces van de Belgische Justitie

im-morkhoven-vervloesem_decat_croy.pngAls België het werkelijk zo goed meent met de bestrijding van pedofielen, waarom dan liet de Turnhoutse onderzoeksrechter Jacobs die nu al jaren tracht om via een mediaproces de aktievoerder Marcel Vervloesem het zwijgen op te leggen, geen onderzoek instellen naar de bekende Franse magistraat waarvan de Werkgroep Morkhoven hem een foto overmaakte? Op die foto zien we een naakte jeugdmagistraat tesamen met een naakt jongetje van 12 jaar op een bed terwijl ze elkaars penis vasthouden. Een 5-tal jaar geleden beloofde Jacobs, die zei dat hij 'overtuigd was van de onschuld van de jeugdmagistraat', via een artikel in Het Laatste Nieuws dat hij 'een onderzoek zou laten instellen'. We wachten nog altijd op dat onderzoek. Jacobs was de rechter die er enkele dagen geleden voor zorgde dat Marcel Vervloesem minstens nog een maand in de gevangenis blijft opgesloten terwijl het verhaal van zijn neefje in Het Nieuwsblad niet klopt en er geen enkel bewijs tegen Vervloesem bestaat. Het neefje zei dat de buurman van Marcel Vervloesem hem na de 'aanranding' of 'verkrachting' op zijn persoon (De ene Vlaamse krant spreekt over een 'aanranding'. De andere Vlaamse krant spreekt over een 'verkrachting'), belette om het huis te verlaten. De buurman werd verhoord en ontkende de bewering van Marcel Vervloesem's neefje. Hij werd niet aangehouden.
Foto: Marcel Vervloesem, prinses de Croÿ en een sympathisant die men trachtte te interneren omdat hij deelnam aan een pamflettenaktie van de Werkgroep Morkhoven in Turnhout, tijdens het media-proces in het gerechtshof van Turnhout. Een tweetal maanden geleden verdronk een 14-jarig vriendinnetje van het voornoemde neefje in de kasteelvijver van het statig gerechtsgebouw. Zij was volledig gedrogeerd tengevolge van het inhaleren van aanstekersgas. De jongeren in haar bijzijn die tevens gedrogeerd waren, keken lijdzaam toe nadat zij in het water sprong en verdronk.

---

Ondersteun de strijd tegen de pedo-maffia en schrijf Marcel Vervloesem die dagelijks medische verzorging nodig heeft: Gevangenis Turnhout, t.a.v. Marcel Vervloesem, Cel 139, 2300 Turnhout
De Werkgroep Morkhoven is ook weer te vinden op Facebook, indien de Belgische Justitie de link niet blokkeert: https://www.facebook.com/groups/200250393321072/  Indien de link geblokkeerd wordt, zoek dan naar 'Werkgroep Morkhoven' en 'kinderpornozaak Zandvoort' via de zoekrobot Google.

12:43 Gepost door Werkgroep Morkhoven in 'zelfverklaarde pedojager', Marcel Vervloesem 1 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.