22-09-12

Spreekverbod, contactverbod: Open Brief Guy Verhofstadt

Afbeelding

22.9.2012

Geachte Heer Verhofstadt,

Omdat de Open VLD zich de ‘Partij van de Vrijheid’ noemt en Annemarie Turtelboom thans de minister van justitie is, heb ik u verschillende malen over de schandalige en mensonterende opsluitingen van Marcel Vervloesem van onze vereniging geschreven.

U was ook diegene die ons destijds schreef dat hij zich ‘diep geschokt’ voelde door het kindermisbruik in de kinderpornozaak Zandvoort.

Marcel Vervloesem heeft al jarenlang een contactverbod met mij terwijl ik de voorzitter ben van de vzw Werkgroep Morkhoven waarvan hij nog steeds bestuurslid is.

Wij kennen elkaar ook al 30 jaar lang van onze akties en als vriend ben ik hem door dun en dik blijven steunen.

Ik ging hem ook iedere week bezoeken in de gevangenissen van Turnhout en Brugge alwaar hij twee jaar opgesloten was.

Ik vind dat dit contactverbod moet opgeheven worden en schreef daarvoor ook een Open brief aan Turtelboom die met een nietzeggend mailtje beäntwoord werd.

Omdat u zich een ‘anti-rechtse democraat’ noemt alhoewel u niet eens de moeite deed om mij te antwoorden, reken ik op uw tussenkomst in deze zaak.

In afwachting van uw antwoord, teken ik,

Hoogachtend,

Jan Boeykens
Faiderstraat 10
1060 Sint-Gillis
werkgroepmorkhoven@gmail.com

ER KWAM WEDEROM GEEN ANTWOORD VAN GUY VERHOFSTADT, DIE DE OPEN VLD DE  'PARTIJ VAN DE BURGER' NOEMDE


Onze Open Brief aan minister Turtelboom:

http://werkgroep-morkhoven.skynetblogs.be/archive/2012/09/18/verkiezingen-2012-open-vld-wil-burgers-nog-meer-inspraak-gev.html

Bericht aan Guy Verhofstadt op http://www.openvld.be/ (‘Stel uw vraag!  Stel hier je vraag rechtstreeks aan de juiste persoon binnen het Vlaamse Liberale landschap’)

De commentaren zijn gesloten.