16-09-13

Terreur in Herentals

Werkgroep-morkhoven.jpg

Vorig jaar werden de 15-jarige kleindochter en dochter van Morkhoven-aktivist Marcel Vervloesem die de kinderpornozaak Zandvoort onthulde, maandenlang geterroriseerd door een bende zonder dat de Turnhoutse justitie die de bendeleden leek te beschermen, optrad.  Ook de andere autoriteiten (Comité P, Hoge Raad voor de Justitie, Justitieminister Turtelboom, Minister Milquet, Premier Di Rupo,) bleven in gebreke. Het is dus niet zo verwonderlijk dat de Herentalse politie door bendeleden wordt beschoten en bekogeld wordt met granaten...

---

15/9/2013 - In Herentals is een 17-jarig meisje uit Beringen dat al een week lang vermist werd, door speciale arrestatieteams van de federale politie bevrijd uit de handen van haar ex-vriend. Het meisje is gezond en wel. Na verhoor kon ze terugkeren naar haar ouders.

Het 17-jarige meisje uit Beringen was sinds vorige week zaterdag vermist. Ze was 's avonds nog een wandeling gaan maken, maar daagde thuis niet meer op. Sinds zondag deed ook haar gsm het niet meer.

De ex-vriend van het meisje werd meteen verdacht. De politie van de zone Beringen-Ham-Tessenderlo kreeg dinsdag zijn auto in het vizier en zette de achtervolging in. De rit ging richting Lummen en verder naar Schaffen bij Diest, waar de twintiger een granaat naar de politie smeet en ook begon te schieten. De agenten bleven ongedeerd en de jongeman kon ontkomen.

Vanmorgen viel de politie binnen bij een vriend van de ex-vriend in Herentals. Het meisje is bevrijd, ze verkeert in goede gezondheid. Haar ex-vriend en de vriend uit Herentals zijn opgepakt. Uit onderzoek zal moeten blijken hoe de ex-vriend aan al die wapens geraakte.

http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/130915_Herentals_OntvoerdMeisje

20:19 Gepost door Werkgroep Morkhoven in Actualiteit, Herentals, terreur | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.