22-11-13

Goed werkende magistraat moet premie krijgen

liegeois goed werkende magistraat moet premie krijgen


Op 17 december 2012, om 21.35 uur, ontving het nu 15-jarige kleindochtertje van Morkhoven-bestuurslid Marcel Vervloesem het onderstaande sms-berichtje.

Afzender: Hallo S.
S: Wie bent U ?
Afzender: Iemand van jou familie hoe is het met je ?
S: Hoe noem jij, wie ben jij ?
Afzender: Nonkel Victor, ik heb je zo lang al niet meer gezien.
Weetje ik zal je toevoegen op facebook kunnen we contact houden
wa denk je ?
Afzender: Kunnen we anders eens afspreken ?
Afzender: Hallo andwoord eens doe niet zo onbeschoft tege je familie anders oei
Afzender: Hallo ?
Afzender: Wil je een nieuwe tv of laptop
ik heb dan een mooi jobje voor je
Afzender: 2500 euro + tv wat denk je ?
Afzender: Dan laten wij je doen dimitri maike en ik wat denk je ?
Afzender: Verwijder dat bericht of ik doe je iets!
Afzender: Nest vercammenstraat 19 was het zeker
Afzender: S. antwoord ik kan niet tegen mensen die negeren.
Kom morgen naar herentals na school naar de nete voor
het ziekenhuis 15.30 ik wacht op ,je
Afzender: Godverdomme kut wijf antwoord !
Afzender: ik maak je af en je neef erbij!

Het sms-je bleek afkomstig te zijn van de GSM met nummer 0032 494 465 262 van Marcel Vervloesem's halfbroer Victor Vervloesem die zich in 1998 met een verhaal bij Het Nieuwsblad ging beklagen over het feit dat hij in zijn jeugdjaren 'langdurig sexueel misbruikt'  was door zijn halfbroer met wie hij zo'n 20 jaar geleden nog een vereniging oprichtte.  

Op 21 december 2012, rond 10 uur 's morgens, dus slechts twee dagen na de doodsbedreiging van Victor V.,  bleken al de Google-webpagina's van de blogs van de vzw Werkgroep Morkhoven geblokkeerd te zijn. Een Google-berichtje vermeldde telkens 'dat de webpagina niet meer bestond'.

Toen de blogbeheerder van de vzw Werkgroep Morkhoven op de Skynet-account inlogde, werd hem de toegang tot de blogs ontzegd. Er verscheen telkens een berichtje met de mededeling: 'Versleutelde account - De account is afgesloten. Mogelijk hebt u uw account gewist of heeft de administrator beslist uw account af te sluiten.

Op 21 december 2012 zond de Werkgroep het volgende bericht naar de Skynet Klantendienst: 'Vandaag werd er via Google aangegeven dat onze skynetblogs waaronder Werkgroep Morkhoven op http://werkgroep-morkhoven.skynetblogs.be/ 'niet meer bestaan'.
De adressen van de webpagina's, laten enkel een lege pagina zien.
De skynetblogs van andere mensen schijnen normaal te functioneren.'

De skynet Klantendienst bevestigde het bericht als volgt: 'Uw mail werd goed verzonden. Onze Klantendienst zal u zo snel mogelijk een antwoord sturen (tijdens de kantooruren).'

De Werkgroep Morkhoven schreef opnieuw naar de Skynet Klantendienst: 'Bij het inloggen op de blogs verschijnt er telkens een berichtje met de volgende mededeling: Versleutelde account - De account is afgesloten. Mogelijk hebt u uw account gewist of heeft de administrator beslist uw account af te sluiten.

De doodsbedreigingen van Victor Vervloesem werden gevolgd door sms-jes met doodsbedreigingen van een zekere Dimitri die zich vorig jaar als een 'slachtoffer van Marcel Vervloesem' opstelde.

Nadien volgde er een ware terreurcampagne tegenover Marcel Vervloesem's dochter en kleindochter die maandenlang zou duren zonder dat het gerecht van Turnhout wilde optreden.

Omdat de skynetblogs van de Werkgroep Morkhoven maandenlang bleven versleuteld en er zelfs een aanslag werd gepleegd op Marcel Vervloesem's dochter, contacteerde de vzw Werkgroep Morkhoven de Ministers Milquet (Binnenlandse Zaken) en Turtelboom (Justitie) die beiden het Nationale Veiligheidsplan van de regering Di Rupo ondertekenden om de veiligheid van alle burgers te verzekeren.

Minister Turtelboom (Open VLD) liet weten dat het 'principe van de scheiding der machten haar niet toeliet om tussen te komen in de zaak'.  Turtelboom benoemde echter uitgerekend procureur Jan Poels van het gerecht van Turnhout tot kabinetschef. En het is het gerecht van Turnhout dat de kinderpornozaak Zandvoort dichtdekte en weigerde om de klachten van Marcel Vervloesem's dochter bij de politie van Herentals, te onderzoeken.

+++

Foto: De Antwerpse procureur-generaal Yves Liégeois 

Liégeois: "Goed werkende magistraat moet premie krijgen"
http://www.gva.be/nieuws/binnenland/aid1234296/liegeois-goed-werkende-magistraat-moet-premie-krijgen.aspx

22:20 Gepost door Werkgroep Morkhoven in Actualiteit, Justitie, magistraat, Yves Liégeois | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.