29-04-14

Indymedia Antwerpen

marcel.aparte.kamer.stuyvenbergh.1.jpg

De Werkgroep Morkhoven heeft al een tijdje geen toegang meer tot Indymedia Antwerpen.

Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de Werkgroep een officiële klacht indiende tegen Victor V., het Herentalse sp.a-gemeenteraadslid dat met het sp.a-kamerlid Jan Peeters mee verantwoordelijk is voor het toedekken van de kinderpornozaak Zandvoort.
Over Victor V. die een gehuwde homosexueel is, bestaan er zo'n 30 processen-verbaal van zedenfeiten met jongetjes en zijn relatie met Peeters is bevreemdend omdat deze laatste onder het vice-premierschap van Elio Di Rupo (Parti Socialiste) in de jaren '90, staatssecretaris en Minister van de Veiligheid is geweest.
Victor V. die nauwelijks kan schrijven, zetelt al jaren in het sp.a-bestuur van Herentals; werd tot bestuurslid van het Herentalse OCMW benoemd; zetelt reeds jaren in het bestuur van de Geelse Sociale Bouwmaatschappij; vertegenwoordigt Herentals in twee intercommunales; werd nadat hij tot gemeenteraadslid verkozen, onmiddelijk tot voorzitter van de Herentalse commissie Veiligheid en Politie benoemd en is, tesamen met Peeters die tevens burgemeester is van Herentals, bestuurslid van de lokale politieraad Neteland.
Vandaar dat alle klachten van Marcel Vervloesem en de Werkgroep Morkhoven bij de politie van Herentals en Turnhout geseponeerd worden en het Comité P. geen onderzoek wil instellen naar het feit dat Victor V. betrokken was bij de maandenlange doodsbedreigingen tegenover Vervloesem's dochter en 15-jarige kleindochter waarbij zelfs een politiescanner werd gebruikt en alle blogs van de Werkgroep Morkhoven vergrendeld werden.
De Werkgroep Morkhoven die eerder progressief is ingesteld, heeft totaal niets tegen homo-sexuelen. Het is daarom dat zij jarenlang heeft verzwegen dat Victor V. een homosexueel is die zich aan kinderen misgreep.
Vanuit de homo-beweging die zich ten onrechte geviseerd voelt, zijn er de laatste tijd echter regelmatig provocaties zodat de Werkgroep meent dat zij haar stilzwijgen rond Victor V. en zijn corrupte politieke relaties moet doorbreken.
====
Indymedia Antwerpen:
'Geen toegang - U heeft niet voldoende toegangsrechten voor deze pagina.'

http://antwerpen.indymedia.org/node/node/add/news
Pagina niet gevonden
De opgevraagde pagina werd niet gevonden.

Foto: Morkhoven-actievoerder Marcel Vervloesem werd voor de zoveelste keer in het ziekenhuis opgenomen. Alhoewel zijn toestand een paar dagen geleden gestabiliseerd leek, is hij er de laatste twee dagen weer flink op achteruit gegaan. Vervloesem werd geopereerd voor kanker en is nier- en diabetespatiënt. Hij is ook hartpatiënt en een hartoperatie is niet meer mogelijk omdat dit te veel risico's inhoudt. In de gevangenis van Brugge en Turnhout werd hem regelmatig de diabetes-medicatie ontzegd zodat zijn benen opzwollen van het water. Dat resulteerde in een aantal spoedopnames. Op een bepaald moment geraakte één van zijn benen ontstoken en moest hij met spoed in het ziekenhuis worden opgenomen. Na zijn opname stak men hem bij een volledig doorgeslagen gevangene die geen hulp ontving en die de muren van de cel vol stront smeerde, waardoor er gevaar dreigde voor een nieuwe infectie en spoedopname. Interressant om weten in deze zaak is het feit dat de Werkgroep Morkhoven de voormalige justitieminister Stefaan De Clerck (CD&V - christen-democraten) voortdurend van al deze zaken op de hoogte bracht. Na een tiental dagen te hebben geschreven en gepubliceerd, werden er - zonder een antwoord te hebben ontvangen van de minister of zijn kabinet - plotseling maatregelen genomen om een einde te maken aan de aangeklaagde wantoestanden. Maar tien dagen later herbegon het spelletje weer. Vervloesem kreeg opnieuw geen medicatie of werd zonder reden in een isoleercel opgesloten. De Werkgroep schreef dan opnieuw naar minister De Clerck en naar de Centrale Toezichtsraad voor het gevangeniswezen. Wederom kwam er geen antwoord en pas na een 10-tal dagen werd de situatie recht gezet. En zo ging dit eindeloos verder. Vervloesem werd als het ware gegijzeld en men wilde zijn naasten (familie, vrienden, leden van de Werkgroep Morkhoven,) psychisch en emotioneel breken. Deze sadistische werkwijze treft men ook bij kindermisbruikers aan.

17:53 Gepost door Werkgroep Morkhoven in Actualiteit, Indymedia Antwerpen, kindermisbruik | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.