19-06-14

Pedofilie België - Justitie Turnhout - Sp.a Herentals

Turtelboom.morkhoven.jpg

Open Brief

Brussel, 19.6 2014

Beste P.

Het verbaast me niet dat al de sms-jes die je me stuurt, gewoonweg terugkomen. Zoals gezegd, zitten de pedo's van Turnhout daar weer achter.

Marcel Vervloesem en ik hadden gedurende de voorbije 20 jaren ook constant telefoonproblemen en last van weerkaatsingen in de telefoon zodat we elkaar telefonisch niet meer konden spreken.

Enkele uren voor dat Gina Bernard die rond de Duitse verdwenen jongen Manuel Schadwald werkte, door de Belgische diensten uit de weg werd geruimd, diende ik het telefoongesprek met haar te onderbreken. Zoals bij onze acties steeds gebeurde, was er een zodanig hard geluid op de telefoonlijn (Belgacom) dat we ons gesprek moesten afbreken. Zelfs een brief faxen ging toen niet meer, wat duidt op een goed voorbereid plan waaarvan de maandenlange doodsbedreigingen tegenover haar, deel uitmaakten.

Vorig jaar, toen Marcel's dochter en 15-jarige kleindochter maandenlang geterroriseerd werden door het zogenaamde 'slachtoffer' en het Herentalse sp.a-gemeenteraadslid Victor V. waartegen de Turnhoutse justitie niet wilde optreden, regende het ook doodsbedreigingen. Men ging tijdens de maandenlange terreur zelfs zover dat men alle blogs van de Werkgroep Morkhoven versleutelde en alle artikels van het internet haalde.

Je vertelde mij dat je tijdens de telefoongesprekken met mij en je vrienden ook constant te maken hebt met weerkaatsingen die een gesprek bijna onmogelijk maken.

Dat past allemaal in dezelfde strategie van de pedo's die Marcel ook een contactverbod met de andere bestuursleden van de vzw Werkgroep Morkhoven en een spreekverbod met de pers  oplegden. Op die manier hopen zij de kinderpornozaak Zandvoort definitief in de doofpot te steken.

Jan Boeykens, voorzitter vzw Werkgroep Morkhoven

---

Foto: Justitieminister A. Turtelboom (Open VLD) die zei dat ze 'vanwege het principe van de scheiding der machten' niets kon doen tegen het bewust in gebreke blijven van de justitie te Turnhout toen Vervloesem's dochter en kleinkinderen werden geterroriseerd. Turtelboom benoemde de Turnhoutse Procureur Jan  Poels tot kabinetschef... Turtelboom reageerde ook niet op het verzoek van de Werkgroep Morkhoven om belangrijke documenten inzake het peutermisbruik in de Amsterdamse kinderkribben, aan haar Nederlandse collega over te maken. Zij speelde dus een actieve rol in de doofpotoperaties inzake kindermisbruiken. Toch zijn er bij de laatste verkiezingen nog 40.000 mensen geweest die op haar gestemd hebben.

18:29 Gepost door Werkgroep Morkhoven in Actualiteit, België, Justitie Turnhout, pedofilie, sp.a, Sp.a Herentals | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.