07-01-16

Werkgroep Morkhoven: Problemen met de belastingsaangifte (8)

Van Overtveldt Werkgroep Morkhoven.jpgNadat de vzw Werkgroep Morkhoven tal van problemen ondervond met allerlei diensten en de Procureur van Turnhout inzage- en kopijrecht weigerde in een gerechtelijk dossier dat betrekking heeft op de kinderpornozaak Zandvoort (die door de Turnhoutse justitie in de doofpot werd gestopt), duiken er nu problemen op met de belastingsdienst.

---------

van: Jan Boeykens <werkgroepmorkhoven@gmail.com>
aan: "info.biztax" <info.biztax@minfin.fed.be>
cc: Jan Boeykens <werkgroepmorkhoven@gmail.com>
datum: 18 december 2015 18:30
onderwerp: Re: rechtspersonenbelasting

Geachte Heer,

 
Hartelijk dank voor uw antwoord.
 
Ik heb een eID die geldig is tot 2024.
 
In de bibliotheek hadden ze een kaartlezer maar toen ik Se connecter avec la carte d'identité électronique op het adres http://finances.belgium.be/fr/E-services/biztax/acces kreeg ik als melding dat de pagina onbeschikbaar was.
 
Ik heb nu een kaartlezer gekocht en ik krijg de volgende melding op mijn computer bij het klikken op Se connecter avec la carte d'identité électronique :

Erreur de connexion SSL

 

ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR
Impossible d'établir une connexion sécurisée avec le serveur. Le serveur a peut-être rencontré un problème ou exige un certificat d'authentification du client dont vous ne disposez pas.
Ik begrijp niet wat er verkeerd gaat.
 
We blijven proberen en nemen opnieuw contact met u op als het systeem blijft falen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Jan Boeykens

18:00 Gepost door Werkgroep Morkhoven in Minister Van Overtveldt, Nieuws, Werkgroep Morkhoven | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.