25-04-16

'Weggejorist': jarenlang seksueel misbruikt door directeur Kinderbescherming

DSC_0077.JPG

Robert van der Luitgaarden (Robbie) groeide vanaf zijn derde op in diverse tehuizen en pleeggezinnen. Vanaf zijn veertiende werd hij zeven jaar lang seksueel misbruikt door een directeur van Stichting Katholieke Kinderbescherming, die ook het ouderlijk gezag over hem had.
Schrijfster Yvonne Keuls zorgde ervoor dat de dader, André Beemster, bekende. Helaas kwam hij 'met de schrik' vrij: doofpot?

Robert werd depressief en baalde ervan dat het leven waar hij zo naar verlangd had - een leven zonder misbruik - hem zo tegenviel. Geen werk, te veel drank, blowen, diefstal en automutilatie maakten het er allemaal niet rooskleuriger op. Het roer moest om.

Robert vond dat hij al jaren te vaak weggejorist was en besloot de media op te zoeken om zijn verhaal te doen. Hij richtte een stichting op om seksueel misbruik onder jongens/mannen uit de taboesfeer te halen, zette zich in om kinderpornonetwerken op te rollen. Tevergeefs: aangiften werden geseponeerd.

In het boek 'Weggejorist' zet Robert alle zaken en feiten op een rij in de hoop eindelijk met respect gehoord te worden.

(Foto: Barb)

https://www.bol.com/nl/p/weggejorist/9200000057795204/

Commentaren

Lijkt er zo op dat alle verantwoordelijk functies van instellingen en kabinet gegeven worden aan een pedofiele mensen , die geen enkele kompassie hebben voor het leed wat ze die weerloze kinderen aan doen mensen zoals Demmink deze directeur van de kinderbesvherming . Claus , friso enz enz zelfs hooggeplaatsre rechters , waar kinderen recht moet worden gedaan doen lustig mee aan die criminele bendes , waar ze jaarlijks kinderen ontvoeren om aan de vraag van die pedofile te kunnen voldoen Het zal jou kind maar zijn , ontvoerd en misbruikt door deze walgelijke mensen !

Gepost door: geurtsen | 26-04-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.